Dat lukt mij nooit!

“Ik zag wel eens van die foto’s voorbijkomen VOOR en NA en dacht dan dat kan niet echt zijn in zo’n korte periode zoveel vooruitgang boeken.

Na acht jaar helemaal geen lichaamsbeweging te hebben gehad ben ik vorig jaar nadat ik naar Zeewolde ben verhuisd weer gaan voetballen om weer lekker fit te worden en te genieten van het spelletje.

Ik genoot wel, maar dat fit worden werd hem niet helemaal ondanks de inzet. In de acht jaar dat ik niets heb gedaan ben ik zo’n 15 kg aangekomen en at alles wat los en vast zat. Aan het einde van het seizoen zag ik toen ineens de foto’s van mijn teamgenoot Jochem Hol voorbijkomen en dacht; Ja Danny.. als je dan echt fit wil worden moet het NU ook echt gebeuren.

Vanuit deze interesse kwam ik hierover met Hessel in gesprek. Zijn enthousiasme en frisse blik op het geheel met Total Body Management sprak mij aan. Toen het einde van het seizoen in zicht kwam zag ik de bui al hangen. Hele zomer in de kroeg en ongezond eten, jezelf voornemen te hardlopen en er komt niets van.

Ik was juist een paar kg kwijt door het seizoen en wilde dit echt niet weer tenietdoen. Met als voorbeeld de voor-en na foto’s van Jochem Hol ben ik naar Hessel toegegaan en aangegeven dat ik dit ook wilde.

Echt fit worden en weer gelukkig van mezelf worden als ik in de spiegel keek. Na een goed gesprek met Hessel hebben we besloten mijn oude lichaam eens aan te pakken en goed naar mijn ‘bad habbits’ te kijken. Hessel gaf aan dat met kleine aanpassingen grote resultaten te behalen zijn.

Voor mij was dat; stoppen met frisdrank, overstappen op de zero, minder melk en portie controle.

Hetgeen wat mij ook aansprak was Hessel zijn benadering, dat als je fit wil worden dat dat niet betekent dat je niets meer kan doen. Af en toe dat avondje doorhalen en die pizza kan best als je daarna de draad maar weer oppakt.

Na vier weken met Hessel gewerkt te hebben begon ik de eerste resultaten op de weegschaal te zien en 2 weken later gingen andere mensen het ook zien. Je kan zeggen je doet het voor jezelf en dat is natuurlijk ook zo, maar de complimentjes geven je een enorme boost om door te gaan.

Soms waren de trainingen met Hessel loodzwaar en had ik zoiets van; laat me met rust dictator! 

Maar na iedere training kwam het gevoel van trots naar boven. Het gevoel van; we hebben het weer gedaan.
Na 8 weken begon ik mezelf ook echt fit te voelen en werd de sport steeds meer een verslaving. Mijn lichaam snakte naar beweging en ik voelde me fitter en fitter. Ik herstelde sneller en kon niet wachten op de volgende training/uitdaging.

Nu zijn we 12 weken verder, pas m’n oude kleren niet meer, ben 2 maten kwijt, voel me fitter dan ik me in 10 jaar heb gevoeld, ben trots op mezelf, slaap goed, kijk graag in de spiegel et cetera. 

Wat Hessel met Total Body management mij heeft gegeven is meer dan alleen die kilo’s eraf en me fit voelen. Hij heeft mij geleerd dat je met doorzettingsvermogen alles kan bereiken!

Hessel, bedankt voor de afgelopen 12 weken en zie de bijdrage voor een nieuwe garderobe graag tegemoet! 😛 “

Danny Hermsen

Deel dit bericht met je vrienden!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!