tbm chris hessel rommes

De bizarre transformatie van TBM’er Chris

Nu of nooit

”Tijdens mijn vakantie vorig jaar zomer was ik er he-le-maal klaar mee. Ik voelde mij niet in shape en besefte dat het tijd was voor verandering. Al tijden had ik geen meer sportschool gezien en niet meer op mijn voeding gelet. Waar dit toe leidde? Dat ik de weegschaal liever uit het raam gooide dan dat ik erop ging staan. Nog nooit was ik zo toe aan een radicale verandering; het was nu of nooit en ik wist dat ik het goed moest aanpakken dit keer. Ik besloot op vakantie al om Hessel te bellen zodat we bij aankomst thuis meteen aan de slag konden. Een van de beste dingen die ik had kunnen doen.”

Het lichtje bijna uit

‘De eerste keer training was er één om niet snel te vergeten… Na 20 min. trainen was de pijp volledig leeg. Ik stond te trillen op mijn benen en en het lichtje ging bijna uit. Het was duidelijk dat we van ver moesten komen en er behoorlijk wat werk aan de winkel was. De doelstellingen werden daarom strak neergezet: -12 kg in 12 weken. Ik wilde een fit lichaam en draagvlak creëren voor een verantwoorde leefstijl die ik voor de rest van mijn leven kan aanhouden.”

Géén dieet!

”Om resultaat te halen was een ander eetpatroon een must. Door middel van de TBM food app maakte we eerst een balans op en focusten we ons op voeding. Wát een eyeopener is deze app voor mij geweest. Het geeft inzicht in de macro nutriënten van voeding en ik kon zo snel inzien hoeveel calorieën bepaalde voeding bevat. Wist je bijvoorbeeld dat twee krentenbollen met kaas ruim 700 kcal bevatten? Dat is gewoon 200 kcal meer dan een Big Mac.

Het fijne aan de begeleiding van TBM vond ik de inzichten die ze jou bieden zonder je op een dieet te zetten. Ze laten je inzien wat je eet, geven goede alternatieven en zo creëer je een voedingsthema wat bij jou past. Als je wil, voorziet TBM je zelfs van de lekkere, voedzame en gezonde recepten. Wat wil een mens nog meer?”  

Doelgerichte trainingen

”Tijdens de trainingen merk je dat Hessel een vakman is. Hij weet waar hij over praat en anticipeert op jouw ontwikkelingen. Over elke training en oefening is nagedacht waardoor er zeer efficiënt getraind wordt. Ik heb nogal een drukke agenda en dan is het fijn om in relatief korte tijd toch doelgericht te trainen. Daarbij wist Hessel mij altijd te motiveren om mijn grenzen te verleggen.

Je boekt pas echt resultaat als je je lichaam blijft triggeren en ik kan wel toegeven dat dat behoorlijk is gebeurd. Ik boekte snel progressie wat we wekelijks bijhielden in de TBM trainings app. Progressie zorgt er uiteindelijk voor dat je gemotiveerd blijft dus het was een must om te zien dat ik elke week stappen maakte.”

Check deze transformatie!

transformatie Chris

Hard work pays off 

”Het harde werken werd beloond. De kilo’s vlogen eraf en ik voelde mij elke week fitter dan de week ervoor. De gestelde doelstelling van -12 kg werd behaald en zelfs overtroffen. In een periode van 12 weken ben ik 14 (!) kg afgevallen. Een mooie transformatie dus! Om fit te blijven plan ik bij TBM nog steeds twee trainingen per maand in. Naast dat dit me fit houdt, is het ook altijd een plezier om weer een training te volgen. TBM houdt me scherp op het feit dat je tijd, aandacht en energie in je lichaam moet stoppen om fit te blijven. Ik vind sporten heerlijk geworden en heb samen met TBM een lifestyle ontwikkeld waar ik mij beter dan ooit door voel.” 

Door de juiste handvatten heeft TBM samen met Chris mooie stappen gemaakt. Zo zie je maar: als je écht wil en goede hulp inschakelt, is alles mogelijk. Wil jij je ook fysiek en mentaal fit voelen maar weet je niet goed waar of hoe te beginnen? Wij begeleiden je graag op gebied van voeding, training, rust en mindset zodat jij je, net als Chris, over een paar maanden fantastisch voelt. Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt het goed voor jou. Chris, bedankt voor het delen van je verhaal. We zijn retetrots op jou en jouw transformatie! 

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY  

Deel dit bericht met je vrienden!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!