Hessel

Hessel

Wie ben ik?

Ik ben Hessel Rommes, 27 jaar en eigenaar van Total Body Management. Mijn passie, kennis en expertise voor het helpen van mensen op het gebied van training, voeding en leefstijl is uitgegroeid tot een lifestyle-changing concept waar ik erg trots op ben.

In juni 2017 ben ik afgestudeerd, HBO Sport, Management & Ondernemen (SM&O) aan de Hogeschool van Amsterdam. Buiten mijn studie om heb ik AALO Fitnesstrainer level 1,2 en mijn Master-PT gehaald en een verscheidenheid aan specifieke cursussen gedaan omtrent training, voeding, coaching, stress –en verandermanagement.

Voor en tijdens mijn studie heb ik praktijkervaring als (personal) trainer en coach bij verschillende soorten sportscholen. Van high-end tot een lokale sportschool in de buurt. Vlak na mijn studie ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen visie ontwikkeld m.b.t. alles wat TBM uitdraagt.

Personal trainer en vitaliteitscoach Zeewolde

Als personal trainer en coach in Zeewolde heb ik tot op heden honderden mensen mogen helpen met een bepaalde leeftstijlverandering. Lees hier een aantal klantervaringen. Je kunt bij TBM terecht voor o.a. personal training, small group training en duo trainingen.

Daarbij heb ik in de afgelopen jaren als vitaliteitscoach en spreker voor verschillende bedrijven mijn visie en kennis kunnen en mogen delen. Waarde creëren voor zowel het individu als voor een gehele organisatie met sport als middel. Lees hierover meer in TBM zakelijk.

Kleine aanpassingen maken groot verschil’

Ik heb afgelopen jaren een visie gecreëerd hoe jij verantwoord, duurzaam maar vooral LEKKER kunt leven en bewegen. Ik ben ervan overtuigd dat ik vanuit mijn persoonlijke aanpak en invalshoek iedereen positief kan helpen met betrekking tot leefstijl. Training en voeding is het middel, de juiste mate van coaching is onmisbaar in het proces om een duurzame gewoonteverandering teweeg te brengen.

PEFORM TO TRANSFORM

Als personal trainer en leefstijlcoach ben ik dag in dag uit bezig om mezelf door te ontwikkelen. Je bent, zeker in dit vakgebied nooit uitgeleerd. Daarbij bestaat er voor een lijfstijlverandering absoluut geen ‘standaard’ traject of protocol. Training en coaching is maatwerk, vergt specialiteit en kennis van alles wat leefstijl belangrijk maakt. Samen met het TBM Team helpen wij je gezonder, sterker en fitter te worden!

Juist daarom vind ik het ontzettend belangrijk om dagelijks nieuwe dingen te leren om mijn skills te optimaliseren en jou daarmee meer waarde mee te brengen op weg naar een gezonde(re) leefstijl.

Nog niet overtuigd?
Voor een persoonlijke kennismaking nodig ik jou graag uit om vrijblijvend te praten wat ik met TBM voor jou kan betekenen!

Volg Hessel

Stuur Hessel een bericht

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!