Jelle

Jelle

Mijn naam is Jelle Zeeboer. Ik ben woonachtig in Hierden en 25 jaar oud. Sinds afgelopen oktober 2022 ben ik werkzaam bij Total body management als Physical performance trainer en lifestyle coach.

Mijn leven bestaat al vanaf jongs af aan uit veel sport. In mijn jeugd speelde ik voetbal bij DVS en Hierden. Daarna heb ik de keuze gemaakt om mij vooral bezig te houden met krachttraining omdat dit mij heel erg aantrok. Hierdoor ben ik ook de opleiding sport & Bewegen gaan doen om mij meer te verdiepen in de verschillende soorten sporten die er zijn en de anatomie ervan te bestuderen. Daarna was ik heel erg op zoek naar wat ik wilde en heb toen de keuze gemaakt om mij aan te melden bij de mariniers. Ik heb bij deze studie heel veel geleerd om jezelf uit de comfort zone te halen hierbij het stuk discipline en mindset te optimaliseren.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd omtrent voeding & training om zowel mezelf en anderen hun fysieke doelen te laten behalen. Zelf ben ik nu 6 jaar bezig met krachttraining en daarbij heb ik veel mogen leren.

Naast het stuk trainen ben ik gek op feesten en weet daardoor ook als geen ander hoe balans te houden tussen genieten en hanteren van een gezonde lifestyle. Daarbij ben ik echt een mensen mens, positief ingesteld, zelfverzekerd en betrouwbaar.

Graag help ik jou om een zo fit mogelijke versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal!

Tot snel bij TBM!

Jelle

tbm jelle

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!