Joël

Joël

Hallo allemaal

Mijn naam is Joël Dekker.

Met mijn 30 jaar ben ik de ‘oudste’ van het team. Aangezien ik vanaf het begin van mijn carrière al in de PT-wereld werk, heb ik genoeg ervaring om verschillende personen/types te trainen, coachen en managen.

Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste en gedreven trainer die leeft voor de sport. Naast TBM geef ik voetbaltraining bij Vv-Unicum 18-1, en werkt ik bij een lifestyle centre in Dronten. Ik ben woonachtig in Lelystad en tot groot genoegen van Hessel, ben ik groot fan van Ajax. Voor mijn carrière als coach ben begonnen heb ik verschillende opleidingen opleidingen afgerond. Na afronding van het CIOS in Heerenveen heb ik de HBO opleiding Sportmarketing afgerond. Daarna ben ik mij gaan specialiseren vanuit een internationale PT-opleiding, namelijk ‘NSCA CPT.’ Verder heb ik als voetbaltrainer mijn Uefa C en ga ik dit jaar bezig mijn Uefa B opleiding.

Ik ben een trainer die houdt van het randje opzoeken als het gaat om de intensiteit van de trainingen. Dit uiteraard wel onder het mom van; ‘eerst (goed) bewegen, dan belasten.’ Dat wordt ervaren als fijn en is ook nodig, maar heftig is het zeker ook. Zonder voldoende inspanning en fysieke prikkel, geen progressie en met die gedachte zal ik alle trainingen aanvliegen en insteken.

Wil jij mij beter leren kennen? Kom snel een keertje langs in de TBM-gym.

Tot snel bij TBM

Joël

Volg Joël

Stuur Joël een bericht

personal trainer joel harderwijk

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!