Sander

Sander

Mijn naam is Sander Boek. Ik ben 24 jaar oud en sinds kort werkzaam als Physical performance trainer bij Total body management. Ik ben sinds kort verhuisd naar Huizen maar mijn roots ligt in Zeewolde, vandaar ben ik ook terecht gekomen bij Total Body management.

In mijn jeugd ben ik al snel in aanraking gekomen met krachttraining doordat ik altijd op een hoog niveau aan Taekwon-do heb gedaan. Hierbij ben ik meerdere malen Nederlands kampioen geworden en heb ik veel van de topsport cultuur mogen leren. In de tijd dat ik mij vooral bezighield met de sport Taekwon-do heb ik de opleiding sport & bewegen afgerond. Bij deze opleiding heb ik mij op meerdere gebieden mogen verdiepen in de krachtsportwereld en daarbij meerdere cursussen gevolgd omtrent voeding.

Op dit moment houd ik mezelf veel bezig met krachttraining en vind dat het leukste wat er is. Het stuk krachttraining is zo breed en op vele manier inzetbaar om ieder individu zo fit en vitaal mogelijk te maken en daar bied ik graag mijn ondersteuning.

Graag help ik jou om een zo fit mogelijke versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal!

Tot snel bij TBM!

Sander

sander tbm personal trainer

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!