Wouter

Wouter

Hallo allemaal! 
 

Mijn naam is Wouter van der Hoek. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Harderwijk. Vanaf april 2021 ben ik werkzaam als physical performance trainer en lifestyle coach van Total Body Management.

Op mijn 17e ben ik begonnen met krachttraining. Hiervoor was ik altijd al bezig met voetbal maar door de nodige blessures ben ik een stapje lager gaan spelen. Hierdoor kreeg ik meer tijd voor mijn passie, krachttraining en alle principes die nodig zijn om sterker te worden. Wat werkt voor mij? En wat is nodig om alle andere facetten ook de juiste aandacht en energie te geven zoals het stukje voeding, herstel en mindset. 
 
De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in mijn passie om er uiteindelijk ook mijn werk van te kunnen maken. Tijdens deze journey ben ik begonnen met mijn Fitvak A (fitnesstrainer opleiding) en heb daarna mijn Fitvak B (personal trainer opleiding) behaald. Nadat ik deze diploma’s binnen had ben ik aan de slag gegaan om anderen te helpen en begeleiden met krachttraining en het creëren van een passende lifestyle. Vanaf 2018 heb ik ervaring op gedaan als personal trainer bij verschillende sportscholen. Buiten het trainen en begeleiden van mensen heb ik mij stukje bij beetje meer verdiept in alle andere aspecten die nodig zijn voor het creëren van een verantwoorde leefstijl. 
 
Doordat er tijdens het proces vaak alleen gedacht wordt aan het trainen is het stukje voeding en gedrag ook belangrijk in het proces om fit te worden. In de afgelopen jaren heb ik ervaring op kunnen doen hoe mensen reageren op situaties in het dagelijks leven en op welke punten zij vast lopen waardoor het aspect ‘lifestyle’ niet loopt zoals ze voor ogen hadden gezien. Dit is het punt wat ik interessant vind en waar ik wil inspringen. Deze kennis en ervaring neem ik mee om jou proces bij TBM te laten slagen. 
 
Graag help ik jou om een zo fit mogelijke versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal!
 

Tot snel bij TBM!

 
Wouter

Volg Wouter

Stuur Wouter een bericht

tbm wouter

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!