Testimonials

Testimonials

Danny Froger

“Een specialist in het optrainen en fit houden van mijn lijf. Hij houdt mij scherp en fris. Behalve een goede trainer is hij ook nog eens een super toffe gast.”

Bas Peters

“Ze zijn professioneel en helpen je met voeding, sportschema’s en nog veel meer. Al binnen 3 maanden had ik enorme vooruitgang geboekt bij coach Willem. Na een moeilijke periode dit jaar, staan hun altijd voor me klaar en luisterde ze ook met alle aandacht naar mij. Mijn helden🙏🏻❤️💯”

Iris van der Weijden

“Van nul energie en ondergewicht, naar een fit lijf en mentaal gelukkig leven. Wat ben ik blij dat ik ooit de keuze heb gemaakt om dit proces samen met TBM aan te gaan.”

Wesley Meulman

“+30 kilo afgevallen in een jaar tijd en voel mij momenteel meer dan lekker in mijn vel. Ik kan niet anders dan enorm positief zijn over TBM.”

Michiel vd Bunt

“De drive en positieve energie die ze altijd weer uitdragen is voor ons onbetaalbaar.”

Jessie Verhoef

“Ze zijn ontzettend professioneel, spontaan en betrokken, maar ook erg geduldig. Ook een hele fijne omgeving om in te trainen, want wauw; WAT EEN GEWELDIGE GYM! Ik kan dit dan ook iedereen ten zeerste aanraden en ik blijf hier dan ook absoluut nog plakken! “

Annemarie Eijs

“ Vlak na de zwangerschap begonnen bij TBM en nu fitter dan ooit! Hessel heeft mij begeleid bij voeding (geen poespas voeding) en beweging.
Hessel was altijd bereikbaar en onwijs betrokken. Nog dagelijks profiteer ik van de stap die ik heb gemaakt, richting TBM. “

Finn Kluiver

” Ik wilde graag 10 kg eraf en dat binnen 3 maanden. Een scherpe doelstelling, maar met de begeleiding van Hessel is dit gelukt en daar ben ik TBM dan ook onwijs dankbaar voor.”

Daniël vd Vliet

“Sporten is 1 maar voeding is misschien nog wel belangrijker. Hierin ben ik 180 graden gedraaid. Door het loggen van je voeding krijg ik wekelijks voedingsadvies gebaseerd op mijn doelstellingen. Inmiddels zijn we al zover dat ik precies weet wat en hoeveel ik dagelijks binnen moet krijgen en is dit mijn standaard geworden.”

Martijn Berden

“Hessel is een topgozer met een duidelijke visie. Hij heeft kennis en passie voor wat hij doet.”
 

Jaap-Jan Prins

“-15 kg, fitter en energieker dan ooit. Met mijn resultaten heb ik ook mijn vrouw aangezet en die is niet meer weg te slaan uit de TBM-Tempel! Dus pas maar op; TBM kan verslavend werken..

Kirsten Rommes

“Nu meer dan 40 kilo afgevallen en voel mij zoveel fijner, fitter en zelfverzekerder. Dat heb ik lang niet ervaren. TBM helpt mij doorpakken en volhouden, dus ik ga nooit meer weg!” 

Cynthia Poot

“Ik heb die motivatie voor het sporten weer helemaal terug en ga elke week met plezier naar de training toe!”

Jasmijn Rijpsma

“Dankzij TBM een geweldige groei (wat betreft leefstijl) doorgemaakt als het gaat om bewuste keuzes maar ook bijven genieten. Daarbij fysiek een sterk en strak lijf, waar ik binnen kwam met klachten en pijntjes. Dus helemaal happy!”

Laurens Labots

“Ik voel mij fitter en zit veel lekkerder in mijn vel! TBM is een echte lifestyle-changer en ‘dikke’ aanrader als je jezelf wilt veranderen!’

Johan Henkes

“Hessel is in staat om plezierig trainen te combineren met hard werken en mooie resultaten! Geen loze beloftes, de sleutel tot succes heb je uiteraard zelf in handen. De juiste handvatten en gevarieerde trainingen zijn iedere week weer een uitdaging. Trainen met TBM is zo wekelijks een (sport)feestje! Ik kan u Hessel dan ook met veel plezier en vertrouwen aanbevelen”
 

Sabine & Jelle

“ Van een ongezonde leefstijl met regelmatig wijntjes en biertjes, naar een hele sterke balans toegewerkt. Daarbij zijn wij beide al 10 kg afgevallen en trainen wij nu ook extra in de gym (los van de PT-sessie). We zijn daarom onwijs blij en tevreden met Wouter als coach en raden TBM dan ook iedereen aan!”

Lars van Wetering

“Sterker, leniger beweeglijker en energieker dan ooit. Behalve een goed fysiek voel ik mij mentaal ook fris. Heb energie voor 10 en ben TBM dan ook erg dankbaar daarvoor! “

Gerwin & Sylvana

“Wat is TBM top zeg! Door de goede begeleiding van Hessel is onze levensstijl positief veranderd. Zijn trainingen geeft hij vol energie en zorgt ervoor dat jij na de training al je energie hebt ingeleverd. Daarbij is TBM goed bereikbaar voor vragen en ontvang je snel reactie.”

Lars Kamsteeg

Van wel regelmatig trainen en ‘ermee bezig zijn’ zonder resultaat , naar -20 kg gewichtsverlies en meer structuur in alle facetten! 

Arjan Walgering

“Door een persoonlijk back in shape trainingsprogramma ben ik fitter dan ooit.”

Zowel fysiek als mentaal heeft TBM mij helemaal klaar gestoomd! De doelen die we hadden gesteld ruimschoots gehaald en de nieuwe doelen staan alweer voor de deur!

Regina Rossen

“In de modellenwereld draait het om ‘de juiste maten.’ Hier naartoe werken en dat behouden is zwaar. Onder begeleiding van Hessel is het mij gelukt en zit ik nu al een geruime tijd in Milaan voor modellenwerk!! De pittige trainingssessies zijn het dus meer dan waard!”
 

Dominque & Mariska

“Onze doelstellingen lopen uiteen, maar dat is voor TBM geen probleem! We hebben beide keiharde resultaten waar wij onwijs trots op -en blij mee zijn. Op naar nog veel meer mooie resultaten samen!

Myra Dilmy

“Door middel van een 20-wekenplan heeft TBM ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. Het resultaat liegt er niet om, 15 kg lichter en fitter dan ooit! Hessel is een superleuke en capabele trainer die je altijd weet te motiveren.”

 

Danny Hermsen

“Wat Hessel met Total body management mij heeft gegeven is meer dan alleen die kilo’s eraf en mij fit voelen; Hij heeft mij geleerd dat je met doorzettingsvermogen alles kan bereiken.”

Lars Siepel

“Binnen 6 maanden tijd 35 kg afgevallen en nu vol energie om verder door te pakken! Ze zijn keihard, maar steengoed! Doen dus! “

Fabian Fokker

“12 kilo afvallen in 12 weken.. Ik voel mij fitter dan ooit, zit veel #lekkerderinmevel, slaap beter en het voelt alsof ik de wereld aan kan. Niets is onmogelijk onder begeleiding van trainer en coach Hessel.”

 
personal training harderwijk tbm
total body management

Jochem Hol

“Omdat wij dag in dag uit met het plan bezig waren voelde ik mij niet alleen lekkerder in mijn vel, ook mijn kennis over voeding en krachttraining werd groter. TBM gaat met jou echt op zoek naar realistische doelen. Door de persoonlijke begeleiding voel je je gewaardeerd en snel op de juiste plek!”

Coco Quintus

“Niets is onmogelijk onder begeleiding van Hessel. Met zijn positieve energie, stimuleert en motiveert hij jou om het beste uit jezelf te halen. Hij denkt goed mee met je wensen en staat altijd voor je klaar. Hij heeft mij geleerd dat je met de juiste mindset en doorzettingsvermogen alles kan bereiken.”

Carmen Booi

“Opgeven bestaat niet” aldus Hessel. Hessel weet je altijd te motiveren om er alles uit te halen wat erin zit. TBM biedt niet alleen een schema aan, maar ook een goed gesprek, constante progressiechecks & vooral een stukje maatwerk afgestemd op jou als persoon. Zeker een aanrader! 

Bjorn & Maxime Calkhoven

TBM is Hessel, Hessel is TBM. Een mooi persoon, iemand die je hoort en ziet! Dit zorgt ervoor dat hij trainingen op maat kan maken en het onderste uit de kan. Wij hebben profijt profijt gehad van zijn trainingen. Ze zijn intensief maar zo opgebouwd dat ej je na die tijd veel energie hebt om de dag aan te pakken!

Esmée van der Vliet

“Van sporthater, naar fitte moeder! Bijna twee jaar geleden begonnen met training en coaching bij TBM. Tussendoor nog zwanger geweest en die periode super fit doorgekomen. Ik ben blij, tevreden en blijf dan ook trouw TBM-Member!

Daniel & Marianne Plomp

“De drive en positieve energie die ze altijd weer uitdragen is voor ons onbetaalbaar.”

Maurits van Moort

“Ik vond sporten echt verschrikkelijk. TBM heeft ervoor gezorgd dat ik nu al ruim anderhalf jaar elke keer weer met veel plezier mijn PT’s afwerk. Daarbij 20 kilo afgevallen, voel me sterk en heb een lifestyle ontwikkeld waar ik mij erg prettig bij voel. “

Rick Severein

“Door het traject bij TBM zit ik lekkerder in mijn vel en kan ik de kennis die ik heb opgedaan goed toepassen in de toekomst!”

Isha van Dijk

“Omdat ik veel aan het reizen ben is het soms lastig om een vast schema aan te houden. TBM is daarom perfect voor mij. Voor iedereen die het gevoel heeft dat een gezonde actieve lifestyle niet in je routine past is TBM zeker een aanrader!”

 
personal training zeewolde tbm

Hans van Doesburg

“Hessel is een leuke, scherpe en ondernemende personal trainer. Hij denkt goed mee met je wensen en combineert leuke trainingen met een goede train- en voedingsapp. Hij let goed op houding en schat goed in hoever je kunt gaan!  Als ondernemer met jonge kinderen voelt het soms druk maar door regelmatig een dag te beginnen met Hessel heb ik meer dan genoeg energie! De trainingen zijn vaak pittig, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling.”

Kenneth Heijmans

“Je doet alles op eigen kracht met Hessel als de juiste motivator en trainer. Ik kan iedereen die blijvend gezonder en fitter wil zijn TBM van harte aanbevelen. “
 
total body management

Max de Kleijn

“Al met al kan ik dus zeggen dat Hessel ervoor gezorgd heeft dat ik geen last meer van mijn knieën heb, ik nu fitter ben dan ooit, ik spieren heb die ik nooit eerder heb gehad en ik niet meer langer een kratbier hoef mee te sjouwen (-14kg).”

 
 

Danny Froger

“Een specialist in het optrainen en fit houden van mijn lijf. Hij houdt mij scherp en fris. Behalve een goede trainer is hij ook nog eens een super toffe gast.”

Bas Peters

“Ze zijn professioneel en helpen je met voeding, sportschema’s en nog veel meer. Al binnen 3 maanden had ik enorme vooruitgang geboekt bij coach Willem. Na een moeilijke periode dit jaar, staan hun altijd voor me klaar en luisterde ze ook met alle aandacht naar mij. Mijn helden🙏🏻❤️💯”

Wesley Meulman

“+30 kilo afgevallen in een jaar tijd en voel mij momenteel meer dan lekker in mijn vel. Ik kan niet anders dan enorm positief zijn over TBM.”

Michiel vd Bunt

“Mede dankzij de hulp en fijne begeleiding van Wouter mijn doel ruimschoots behaald. Echt een aanrader!”

Daniel & Marianne Plomp

“De drive en positieve energie die ze altijd weer uitdragen is voor ons onbetaalbaar.”

Iris van der Weijden

“Van nul energie en ondergewicht, naar een fit lijf en mentaal gelukkig leven. Wat ben ik blij dat ik ooit de keuze heb gemaakt om dit proces samen met TBM aan te gaan.”

Finn Kluiver

” Ik wilde graag 10 kg eraf en dat binnen 3 maanden. Een scherpe doelstelling, maar met de begeleiding van Hessel is dit gelukt en daar ben ik TBM dan ook onwijs dankbaar voor.”

Esmée van der Vliet

“Van sporthater, naar fitte moeder! Bijna twee jaar geleden begonnen met training en coaching bij TBM. Tussendoor nog zwanger geweest en die periode super fit doorgekomen. Ik ben blij, tevreden en blijf dan ook trouw TBM-Member!

Annemarie Eijs

“ Vlak na de zwangerschap begonnen bij TBM en nu fitter dan ooit! Hessel heeft mij begeleid bij voeding (geen poespas voeding) en beweging. Hessel was altijd bereikbaar en onwijs betrokken. Nog dagelijks profiteer ik van de stap die ik heb gemaakt, richting TBM. “

Lars Kamsteeg

Van wel regelmatig trainen en ‘ermee bezig zijn’ zonder resultaat , naar -20 kg gewichtsverlies en meer structuur in alle facetten!

Jessie Verhoef

“Ze zijn ontzettend professioneel, spontaan en betrokken, maar ook erg geduldig. Ook een hele fijne omgeving om in te trainen, want wauw; WAT EEN GEWELDIGE GYM! Ik kan dit dan ook iedereen ten zeerste aanraden en ik blijf hier dan ook absoluut nog plakken! “

Daniël vd Vliet

“Sporten is 1 maar voeding is misschien nog wel belangrijker. Hierin ben ik 180 graden gedraaid. Door het loggen van je voeding krijg ik wekelijks voedingsadvies gebaseerd op mijn doelstellingen. Inmiddels zijn we al zover dat ik precies weet wat en hoeveel ik dagelijks binnen moet krijgen en is dit mijn standaard geworden.”

Maurits van Moort

“Ik vond sporten echt verschrikkelijk. TBM heeft ervoor gezorgd dat ik nu al ruim anderhalf jaar elke keer weer met veel plezier mijn PT’s afwerk. Daarbij 20 kilo afgevallen, voel me sterk en heb een lifestyle ontwikkeld waar ik mij erg prettig bij voel. “

Jasmijn Rijpsma

“Dankzij TBM een geweldige groei (wat betreft leefstijl) doorgemaakt als het gaat om bewuste keuzes maar ook bijven genieten. Daarbij fysiek een sterk en strak lijf, waar ik binnen kwam met klachten en pijntjes. Dus helemaal happy!”

Cynthia Poot

“Ik heb die motivatie voor het sporten weer helemaal terug en ga elke week met plezier naar de training toe!”

Kirsten Rommes

“Nu meer dan 40 kilo afgevallen en voel mij zoveel fijner, fitter en zelfverzekerder. Dat heb ik lang niet ervaren. TBM helpt mij doorpakken en volhouden, dus ik ga nooit meer weg!”

Rick Severein

“Door het traject bij TBM zit ik lekkerder in mijn vel en kan ik de kennis die ik heb opgedaan goed toepassen in de toekomst!”

Jaap-Jan Prins

“-15 kg, fitter en energieker dan ooit. Met mijn resultaten heb ik ook mijn vrouw aangezet en die is niet meer weg te slaan uit de TBM-Tempel! Dus pas maar op; TBM kan verslavend werken..

Martijn Berden

“Hessel is een topgozer met een duidelijke visie. Hij heeft kennis en passie voor wat hij doet.”

Laurens Labots

“Ik voel mij fitter en zit veel lekkerder in mijn vel! TBM is een echte lifestyle-changer en ‘dikke’ aanrader als je jezelf wilt veranderen!’

Lars van Wetering

“Sterker, leniger beweeglijker en energieker dan ooit. Behalve een goed fysiek voel ik mij mentaal ook fris. Heb energie voor 10 en ben TBM dan ook erg dankbaar daarvoor!”

Lars Siepel

“Binnen 6 maanden tijd 35 kg afgevallen en nu vol energie om verder door te pakken! Ze zijn keihard, maar steengoed! Doen dus! “
personal training zeewolde tbm

Isha van Dijk

“Omdat ik veel aan het reizen ben is het soms lastig om een vast schema aan te houden. TBM is daarom perfect voor mij. Voor iedereen die het gevoel heeft dat een gezonde actieve lifestyle niet in je routine past is TBM zeker een aanrader!”

 
total body management

Kenneth Heijmans

“Je doet alles op eigen kracht met Hessel als de juiste motivator en trainer. Ik kan iedereen die blijvend gezonder en fitter wil zijn TBM van harte aanbevelen.”
 

Gerwin & Sylvana

“Wat is TBM top zeg! Door de goede begeleiding van Hessel is onze levensstijl positief veranderd. Zijn trainingen geeft hij vol energie en zorgt ervoor dat jij na de training al je energie hebt ingeleverd. Daarbij is TBM goed bereikbaar voor vragen en ontvang je snel reactie.”

Dominque & Mariska

“Onze doelstellingen lopen uiteen, maar dat is voor TBM geen probleem! We hebben beide keiharde resultaten waar wij onwijs trots op -en blij mee zijn. Op naar nog veel meer mooie resultaten samen!”

Arjan Walgering

“Door een persoonlijk back in shape trainingsprogramma ben ik fitter dan ooit.”

Zowel fysiek als mentaal heeft TBM mij helemaal klaar gestoomd! De doelen die we hadden gesteld ruimschoots gehaald en de nieuwe doelen staan alweer voor de deur!

Regina Rossen

“Omdat ik veel aan het reizen ben is het soms lastig om een vast schema aan te houden. TBM is daarom perfect voor mij. Voor iedereen die het gevoel heeft dat een gezonde actieve lifestyle niet in je routine past is TBM zeker een aanrader!”

Sabine & Jelle

“ Van een ongezonde leefstijl met regelmatig wijntjes en biertjes, naar een hele sterke balans toegewerkt. Daarbij zijn wij beide al 10 kg afgevallen en trainen wij nu ook extra in de gym (los van de PT-sessie). We zijn daarom onwijs blij en tevreden met Wouter als coach en raden TBM dan ook iedereen aan!”

Max de Kleijn

“Al met al kan ik dus zeggen dat Hessel ervoor gezorgd heeft dat ik geen last meer van mijn knieën heb, ik nu fitter ben dan ooit, ik spieren heb die ik nooit eerder heb gehad en ik niet meer langer een kratbier hoef mee te sjouwen (-14kg).”

 
 

Myra Dilmy

“Door middel van een 20-wekenplan heeft TBM ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit. Het resultaat liegt er niet om, 15 kg lichter en fitter dan ooit! Hessel is een superleuke en capabele trainer die je altijd weet te motiveren.”

 

Danny Hermsen

“Wat Hessel met Total body management mij heeft gegeven is meer dan alleen die kilo’s eraf en mij fit voelen; Hij heeft mij geleerd dat je met doorzettingsvermogen alles kan bereiken.”

Hans van Doesburg

“Hessel is een leuke, scherpe en ondernemende personal trainer. Hij denkt goed mee met je wensen en combineert leuke trainingen met een goede train- en voedingsapp. Hij let goed op houding en schat goed in hoever je kunt gaan!  Als ondernemer met jonge kinderen voelt het soms druk maar door regelmatig een dag te beginnen met Hessel heb ik meer dan genoeg energie! De trainingen zijn vaak pittig, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling.”
personal training harderwijk tbm

Fabian Fokker

“12 kilo afvallen in 12 weken.. Ik voel mij fitter dan ooit, zit veel #lekkerderinmevel, slaap beter en het voelt alsof ik de wereld aan kan. Niets is onmogelijk onder begeleiding van trainer en coach Hessel.”

 
total body management

Jochem Hol

“Omdat wij dag in dag uit met het plan bezig waren voelde ik mij niet alleen lekkerder in mijn vel, ook mijn kennis over voeding en krachttraining werd groter. TBM gaat met jou echt op zoek naar realistische doelen. Door de persoonlijke begeleiding voel je je gewaardeerd en snel op de juiste plek!”

Carmen Booi

“Opgeven bestaat niet” aldus Hessel. Hessel weet je altijd te motiveren om er alles uit te halen wat erin zit. TBM biedt niet alleen een schema aan, maar ook een goed gesprek, constante progressiechecks & vooral een stukje maatwerk afgestemd op jou als persoon. Zeker een aanrader!

 
 

Gratis proefles?

Enthousiast geworden en wil je een gratis proefles? Laat jouw gegevens achter via onderstaande button en we nemen contact op!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!