Visie & aanpak

Visie & aanpak

Total Body Management Harderwijk

Een gezondere levensstijl aanleren, integreren en vooral vasthouden wordt in mijn opinie kort gezegd gecreëerd door het volgende:

  • Bewegen moet leuk zijn
  • Eten moet bewust en verantwoord, maar vooral LEKKER zijn!

Sport is het middel, kwaliteit van leven verbeteren is het doel

Wij zullen aantonen dat kleine veranderingen onder de juiste mate van persoonlijke begeleiding leiden tot mooie resultaten. Bij Total Body Management kijken we naar de lange termijn, dus zoeken de juiste balans tussen jouw beweeg- en eetpatroon. Dit onder het motto; niets moet, alles mag!

Personal Training op maat

Iets wat MOET werkt niet. Wanneer sporten leuk is en je van eten kan genieten, dan zijn dat geen ‘moetjes.’ Total body management geeft jouw handvatten tot een leuk, lekker, fit en verantwoord leven met sport/bewegen als middel!

Bewust en gezond bezig zijn met je lichaam is in onze optiek geen ‘rocket science.’ Wij bieden jou concrete adviezen om bewuster te leven, maar vooral te genieten! Met kleine aanpassingen én de juiste mate van begeleiding maakt Total body management het grote verschil op lange termijn.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Bekijk hier onze TBM Trajecten, we bieden o.a. personal training, duo-pt en small-group trainingen in Zeewolde. Uiteraard kunnen we geheel vrijblijvend kennismaken en jouw doelen bespreken!

Total Body Management staat voor no-nonsense, eerlijk, leuk, uitdagend, effectief en gericht op resultaat. We maken gebruik van ‘evidence based’ en ‘practice based’ methodieken in normale taal uitgelegd, dus begrijpelijk en logisch voor iedereen. Deze aanpak verwerken wij in onze personal trainingen!

Wij zoeken samen naar een vorm van sport en bewegen die bij jou past en vanuit daar gaan wij stukje bij beetje kijken wat wel en niet werkt met betrekking tot het aannemen van een gezondere levensstijl. Voor iedereen geldt een andere weg naar Rome in dit geval. 

Leefstijl coaching

Een proces van verandering heeft tijd nodig. Daarom geloven wij niet in ‘quick fixes’. Wij  zetten in op een duurzame aanpak die op lange termijn een positieve werking zal hebben op je (mentale & fysieke) gesteldheid en daarmee leefstijl.

Eerst een fundament, daarna bouwen

Het lichaam is complex, maar de principes van hoe het lichaam werkt is in onze optiek vrij simpel. De basis, het fundament is en blijft namelijk altijd in grote lijnen hetzelfde. Als dat ‘on point’ is, heb jij genoeg aanknopingspunten om in de toekomst op een verantwoorde manier met je lichaam om te gaan.

Benieuw naar onze personal training, small group trainingen of online coaching? Bekijk hier alle TBM Trajecten!

'We support to manage your body'

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!