Wat we bieden

Wat we bieden

Personal Training op maat

Wij zoeken naar een vorm van sport en bewegen wat past bij jou als persoon en aansluit op de samengestelde doelstellingen. Wij leren jou functioneel, efficiënt en vooral effectief trainen met FUN als rode draad. Dit allemaal onder een hoge mate van persoonlijke begeleiding in Zeewolde en Harderwijk. Onze TBM trajecten bevatten o.a. personal training, duo-pt en small-group training.

Voedingsadvies op maat

Eten moet makkelijk en lekker zijn. Daarbij moet het passen in je drukke (sociale) leven en ook nog eens verantwoord zijn. Kortom, jij hebt advies nodig hoe gezonder te leven binnen jouw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Jij hebt eerlijke en duidelijke (online) coaching nodig die jou stukje bij beetje verder helpt in dit proces. Laten wij net nou degene zijn die jou hiermee kunnen helpen!

Online coaching met TBM App

Vanuit onze eigen TBM-App voorzien wij jou van alle benodigde info omtrent training, voeding & lifestyle. Een all-in-one omgeving die fungeert als communicatieplatform waar alles samenkomt.

Verandermanagement

De kunst is om bepaalde veranderingen die nodig zijn te integreren, te ‘managen’ en vooral vast te houden! Bewustwording omzetten naar gedrag is een proces waar wij jou bij zullen ondersteunen. ‘We support tot manage your body’

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!