”Ik voel me eindelijk weer thuis in mijn lichaam’

‘‘In juni 2018 startte het ‘Health Month project’ bij mijn werkgever Samsung Benelux. Voor het hele bedrijf werden verschillende sportieve activiteiten georganiseerd, waaronder ook sessies met een personal trainer (small group/circuit training en personal/duo training), “here enters Hessel”. Ik was al een tijdje op zoek naar een manier die paste in mijn dagelijkse schema om me lekker in mijn vel te voelen; er moesten nog wel wat kilo’s af namelijk. Voorheen probeerde ik altijd af te vallen door middel van een dieet, maar het succes van een dieet was altijd maar van korte duur.
Diëten was voor mij daarom niet de manier om het vol te kunnen houden omdat je hierbij snel terug in je oude eetgewoontes valt. Daarom kwam de Health Month als geroepen; dit was een goed uitgangspunt om te beginnen. Toen kwam het moment dat ik aan de praat raakte met Hessel. De drempel om te gaan sporten was een stuk lager, aangezien er tijdens de Health Month in de Gym op kantoor lessen werden gegeven door Hessel. Voorheen sportte ik vrijwel nooit, het enige was af en toe baantjes zwemmen. 

Dit was dus de uitgelezen kans om werk te combineren met beweging. Het sporten met Hessel was zo goed bevallen dat ik onderzoek ging doen naar de programma’s die Total Body Management aanbood. De aanpak en filosofie van TBM spraken me erg aan; kleine veranderingen aanbrengen in het eetpatroon die passen bij jou en daarnaast natuurlijk het sporten. Ik ben met Hessel een commitment aangegaan om samen een succesvol resultaat te behalen. Half juli begon ik met een 20-weken-plan waarin Hessel naast het sporten ook adviseerde op gebied van voeding.
Door middel van een voedingsapp voerde ik dagelijks in wat ik at en zo kon Hessel monitoren of de samenstelling/kwantiteit van de voeding voor mij werkte. Daarnaast hadden we ook elke week een weegmoment. Op deze manier blijf je scherp, kan je evalueren en houd je de focus op je doel. Op de momenten dat het afvallen minder goed ging, wist Hessel me altijd motiveren om door te zetten. Ook sportte ik 1x in de week in de vorm van een Personal Training bij Hessel. Dit is echt een aanrader want de trainingen zijn pittig op een goede manier en nooit hetzelfde. Vooral door de afwisseling van de verschillende soorten oefeningen blijft het leuk en zijn de resultaten snel meetbaar. Sporten was voor mij iets om naar uit te kijken en grenzen te verleggen. 

Tijdens dit hele proces ging er bij mij een knop op om; veel bewegen, sporten en gezond eten is nu onderdeel van mijn levensstijl. Daarnaast zijn het ook de kleine dingen en een stukje mindset die bijdragen aan het bereiken van je doel: de trap nemen in plaats van de lift en een stukje lopen in plaats van in de bus te springen. Het behaalde resultaat na de 20 weken plan met TBM is dat ik 15 kg lichter ben, me fitter voel en weer lekker in mijn vel zit. Onbetaalbaar! Hessel, SUPER bedankt voor alles!’

Deel dit bericht met je vrienden!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!