NIEUW! TBM Fundamentals

Ga voor optimaal resultaat met de juiste supplementen

Werking en meerwaarde van supplementen

Als je gaat beginnen met sporten of al veel sport, mag het niet ontbreken: de juiste supplementen. Maar wat is een supplement en waar is het goed voor? Een supplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is ter aanvulling op de normale voeding. Voedingssupplementen zijn een geconcentreerde bron van één of meerdere vitaminen, mineralen of andere voedingsstoffen. Vaak worden supplementen gebruikt om de gezondheid te verbeteren of te behouden, de vetstofwisseling te ondersteunen en om sportprestaties of herstel na inspanning te verbeteren. Wij zien supplementen dan ook als een absolute meerwaarde en vinden dat het niet mag ontbreken bij actieve sporters. We hebben daarom samen met Pure Muscle het TBM Fundamentals pakket samengesteld. Sport jij actief en wil jij je lichaam wat extra’s bieden? Lees dan verder!

Waar bestaat het pakket uit?

Het pakket bestaat uit een zorgvuldige samengestelde mix van supplementen die uiteindelijk gaan zorgen dat jij je resultaten makkelijker behaald. Namelijk:

  • Whey pro: de whey pro van Pure Muscle NL onderscheidt zich door smaak, structuur en kwaliteit. Het is een zeer goede eiwit voor het spierherstel en spieropbouw. Whey eiwit pro bevat 80% eiwit door een mix aan wei eiwit concentraat en wei eiwit isolaat.
  • Multivitamine: dit product bevat een uitgebalanceerd multipreparaat met een ruime dosering van essentiële vitaminen en mineralen. Met onder andere vitamine B5 en foliumzuur die helpen bij vermoeidheid, maar ook B6 en B12 die bijdragen aan hersen- en zenuwfuncties. 
  • Magnesium citraat: magnesium citraat is een belangrijk mineraal voor het lichaam, omdat het een positieve invloed heeft op het zenuwstelsel. Ook draagt het bij aan de energiestofwisseling en wordt daarom vaak ingezet door ervaren sporters. De meest belangrijke eigenschap die magnesium heeft, is het voorkomen van spierkrampen na het sporten. Magnesium als citraat is een makkelijk opneembare vorm die geen extra spijsverteringsactiviteit vereist om opgenomen te worden.
  • Omega 3: steeds meer sporters gebruiken visolie omega 3 tabletten. De omega 3 vetzuren zijn belangrijk voor het optimaal presteren en functioneren van ons lichaam. Omega 3 – 1000 mg is een moleculair gedestilleerde visolie, rijk aan de meervoudige onverzadigde vetzuren. Deze visvetzuren zijn goed voor het hart en de hersenen. 
  • Creatine (men only): de creatine van Pure Muscle NL bestaat uit 100% zuivere creatine zonder toevoegingen. De resultaten van het gebruik van creatine zorgt voor meer kracht en spieruithoudingsvermogen. Inname van Creatine verhoogt de concentratie Creatinefosfaat in de spieren, waardoor verzuring wordt uitgesteld. De creatine van Pure Muscle NL heeft een extra proces ondergaan waardoor de poeder extra fijn is. Hierdoor lost het makkelijk op en wordt het beter opgenomen door het lichaam.

Lang verhaal kort

Deze combinatie supplementen is zorgvuldig samengesteld en dient daardoor als een juiste aanvulling op voeding. Het gaat zeker een meerwaarde bieden ter ondersteuning van jouw huidige voedingspatroon, training, herstel en uiteindelijk: jouw gezondheid. Maar, onthoud wel: supplementen zijn geen tovermiddel. Het vergt hard werken en discipline om resultaten te behalen waarbij supplementen jou daar nog meer kunnen bij helpen.

Kortingsknaller

Op dit moment loopt er een kickstart-actie en bieden we de TBM Fundamentals aan tegen mooie korting van 12%. Klik hier om het pakket voor vrouwen te bestellen en hier voor het pakket voor mannen. Heb je het pakket aangeschaft? Dan helpen wij jou uiteraard met hoe je deze suppletie zo effectief mogelijk gebruikt. Want, zoals je van ons gewend bent:

WE SUPPORT TO MANAGE YOUR BODY 

Deel dit bericht met je vrienden!

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom met ons in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedankt voor de info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!